Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
13/04/2024 | 02:25 h
previsio
 
 
13/04/2024 | 02:25 h

Últims treballs d’urbanització al polígon del Mas Roquet

4 de febrer de 2022


Les obres van començar fa setmanes i permetran connectar els polígons de Mas Roquet i de Mas Reixac resseguint la carretera Nacional II


La propera setmana, i en concret de dimarts a dijous, es faran els últims treballs que han de pavimentar el nou tram urbanitzat al polígon de Mas Roquet.

Es tracta d’un àmbit que està en obres des de finals de l’any passat i que han permès urbanitzar, amb tots els serveis, un petit tram de carrer que acabarà connectant el polígon de Mas Roquet amb el polígon de Mas Reixac, on ja es va urbanitzar el carrers fa uns mesos.

 

Les obres de la setmana vinent obligaran a tallar el trànsit a la connexió inferior que passa sota la carretera Nacional II i que és la que permet entrar al polígon des de la rotonda d’entrada a Tordera pels conductors que circulen direcció a Barcelona.

 

                                          my-visual_57639498.png

 

Aquest pas inferior estarà tancat de dimarts a dijous de 7.30h a 18h per poder fer les últimes tasques de pavimentació pel que afectarà a la mobilitat de treballadors i mercaderies al polígon industrial més important del nostre municipi.

 

Mentre durin els treballs es podrà accedir al polígon nord de Palafolls pel nou accés a través de la rotonda de Mas Reixac -a través del carrer Neil Armstrong- o bé aprofitant aquesta mateixa rotonda per girar cua i accedir al polígon per l’accés habitual de la NII sentit Girona.

 

Un cop acabin aquestes tasques el nou tram urbanitzat s’obrirà al trànsit facilitant la mobilitat interior dels polígons industrials de Palafolls.Número de visites
897
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43