Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
17/06/2024 | 08:27 h
previsio
 
 
17/06/2024 | 08:27 h

Valora aquesta edició de la Festa Major #GràciesPLF!

13 de setembre de 2020


Omple el formulari a sota i valora aquesta edició especial de 'Gràcies Palafolls', fins divendres 25 de setembre


Dissabte 12 de setembre va acabar aquesta edició especial de la Festa Major de Palafolls que s'ha anomenat 'Gràcies Palafolls', amb la darrera ràfega de concerts. Des de l'Ajuntament s'ha fet una aposta arriscada però molt clara per trobar una solució que permetés mantenir viu l'esperit de la festa major en la mesura del possible, tenint en compte i donant prioritat màxima a totes les indicacions de seguretat.

 

Com va fer el darrer any la regidoria de Participació Ciutadana, és hora de valorar 'Gràcies Palafolls' a través d'una enquesta dividida en diversos blocs, i que es podrà omplir fins divendres 25 de setembre. La principal novetat respecte a l'enquesta 2019 és l'incís que fa en qüestions logístiques com el repartiment de les invitacions i tot el control d'aquesta logística. La resta, com sempre, una valoració acte a acte de tot el que aquesta edició del 'Gràcies Palafolls' ha programat.

 

Des del consistori es vol agraïr, una vegada més, a tot el personal de l'Ajuntament pel sobreesforç fet a l'hora de pilotar la logística d'una festa major ben diferent a la costum. També, a tota la ciutadania per la seva comprensió davant la gimcana d'obstacles que ha suposat l'obligat compliment de totes les mesures de prevenció i seguretat, imprescindibles per poder celebrar l'esdeveniment.

 

Omple l'enquesta i fes-nos arribar els teus comentaris!

Número de visites
1487
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43