Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
08/12/2023 | 23:40 h
previsio
 
 
08/12/2023 | 23:40 h

Valora l’edició de la Festa Major 2021

12 de setembre de 2021


Omple el formulari a sota i valora aquesta edició de la festa, fins diumenge 26 de setembre


Dissabte 11 de setembre va acabar aquesta edició de la Festa Major de Palafolls, amb la darrera ràfega de concerts. Des de l'Ajuntament s'han fet molts esforços per mantenir un equilibri entre el compliment de les mesures sanitàries imposades pel PROCICAT, i l’accés pel màxim nombre de gent possible als esdeveniments.

 

Com en els darrers dos anys, la regidoria de Participació Ciutadana proposa ara valorar la Festa Major a través d'una enquesta dividida en diversos blocs, i que es podrà omplir fins diumenge 26 de setembre. Aquest any també es podrà valorar el treball de l’artista Marta Bellvehí al mur del Casal d’Avis. Pel que fa a la resta, com sempre, hi haurà la possibilitat d'opinar sobre qüestions logístiques com el repartiment de les invitacions i tot el control d'aquesta logística, i l’acte a acte de tot el que aquesta edició de la Festa Major ha programat.

 

Des del consistori es vol agrair, una vegada més, a tot el personal de l'Ajuntament pel sobreesforç fet a l'hora de pilotar la logística d'una festa major ben diferent a la costum. També, a tota la ciutadania per la seva comprensió davant la gimcana d'obstacles que ha suposat l'obligat compliment de totes les mesures de prevenció i seguretat, imprescindibles per poder celebrar l'esdeveniment.

 

Omple l'enquesta (obre-la en una pestanya nova aquí) i fes-nos arribar els teus comentaris!

 

 Número de visites
1175
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43