Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/03/2024 | 06:15 h
previsio
 
 
05/03/2024 | 06:15 h

Xerrada informativa sobre les novetats de la nova reforma laboral

6 de juny de 2022


La reforma laboral afecta especialment a la durada i les condicions dels contractes temporals i els fixes discontinus així com les subcontractacions


 

Aquest proper dimarts 14 de juny, l’Àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls ofereix una xerrada en línia per oferir tota la informació de les modificacions més importants que ha incorporat la nova reforma laboral.

 

Aquest canvi de normativa afecta especialment a la durada i les condicions dels contractes temporals i els fixes discontinus així com les subcontractacions. Per això es vol resoldre dubtes amb una especialista en la matèria, l’advocada i assessora jurídica Elisabeth Embid.

 

La xerrada és gratuïta i es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Palafolls o a través d’aquest ENLLAÇ.


D’altra banda continua el projecte Digitalitza’t Palafolls, amb el que es vol acompanyar a empreses, persones i institucions en la transició digital per millorar en competitivitat i en projecció.


L’Àrea d’Ocupació valora positivament les dues primeres xerrades fetes de moment. Hi ha hagut un elevat nivell d’implicació i compromís per part de les empreses participants.

 

Fins ara les jornades han funcionat com a taules de treball per identificar necessitats i reptes i així poder oferir propostes de suport a mida en aquest camí de la digitalització.

 

Ja s’estan organitzant noves actuacions per donar resposta a les necessitats detectades com, per exemple, una propera sessió sobre les oportunitats que oferiran els fons europeus NEXT GENERATION per subvencionar iniciatives empresarials per digitalitzar els seus negocis.

 

També estan projectant una jornada sobre “El paper dels ajuntaments en la transformació digital”, dirigida a personal tècnic de l’administració local i organismes relacionats.

 

Es vol oferir també workshops dirigits a empreses amb tallers específics per treballar “punts de dolor” en la implantació de tecnologies 4.0.

 

Per aprofundir en la transició digital de les persones, s’està organitzant una xerrada sobre els itineraris formatius per a treballadors en recerca de feina o en actiu que ajudi a millorar les seves competències i el nivell d’ocupabilitat per treballar al sector logístic i cadena de subministrament (supply chain).Número de visites
672
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43