Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
03/12/2023 | 12:37 h
previsio
 
 
03/12/2023 | 12:37 h

Xocolatada Solidaria pel Càncer Infantil

10 de febrer de 2021


Un any més, els centres educatius de Palafolls junt amb el consistori organitzen la xocolatada solidària per a projectes pioners en el diagnòstic i el tractament del càncer infantil. Enguany tindrà lloc divendres 12 a partir de les 16:20 hores


El proper divendres, 12 de febrer, després de l'horari escolar tindrà lloc un any més la xocolatada solidària.

 

Davant l'èxit de l'any passat, enguany es repeteix aquest acte solidari per aconseguir donatius per a projectes pioners en el diagnòstic i el tractament del càncer infantil. Aquesta activitat està coliderada d'una banda per l'Ajuntament de Palafolls i d'altra banda per totes les AMPAs de la comunitat educativa de Palafolls; AMPA Institut Font del Ferro , AMPA Escola Les Ferreries, AMPA Mas Prats, AMPA Llar d'Infants municipal i AMPA Escola municipal de Música i Dansa.

 

Aquest any la Xocolatada solidària consistirà en un berenar servit en bosses individuals que es podrà recollir en quatre punts diferents del municipi, Plaça Fòrum Palatiolo, Plaça de Poppi, Rambla Saló Mas Pedrer, i Parc Joaquim Ruyra (gespa), a partir de les 16:20 hores. Aquests punts comptaran amb caixes amb "berenars unipersonals" de "pa amb xocolata" que les AMPAs recolliran per l'import benèfic de 2 euros i que es dipositaran dins una "guardiola solidària".

Per tal de garantir el correcte desenvolupament de l'activitat, us demanem que eviteu les aglomeracions, respecteu les distàncies entre persones, que recolliu amb agilitat la vostra bossa de berenar i que no us concentreu en cap punt concret per menjar el "pa amb xocolata".


Recordeu l'obligació de dur la mascareta i de no manipular cap bossa de menjar que no sigui la que recolliu per consumir.

 

La recaptació de les donacions és íntegrament per part de les diverses AMPAs que colideren la xocolatada un any més, i té un import de 2 euros.

 

Finalment, des del consistori es posa en valor que aquesta activitat exemplifica, una vegada més, el treball transversal de tota la comunitat educativa per ressaltar els valors de la solidaritat i la cooperació, entre altres.Número de visites
668
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43