Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
21/07/2024 | 14:58 h
previsio
 
 
21/07/2024 | 14:58 h

Governació i Protecció civil


Susanna Pla i Capdevila


Tècnic/a de la regidoria


Miguel Angel MarínCal demanar cita previa, ho podeu fer a través del tràmit que tenim a aquest afecte.937657600 / 608740404plf.policia@palafolls.catLínies bàsiques d'actuació de la Regidoria de Governació:

. Serveis del cos de la Policia Local 

. Vigilància i ordenació del trànsit i circulació

. Seguretat i protecció de persones i béns

. Gestió de les zones de càrrega i descàrrega

. Execució del Pla d'Emergències Municipal 

. Incendis i salvaments

. Inundacions i emergències

. Relació amb Creu Roja comarcal

. Protecció CivilPolicia local:

La Policia Local desenvolupa els serveis i funcions vinculats a promoure i garantir els drets i el compliment dels deures de la ciutadania, així com els que estan orientats a assegurar i vetllar pel bon funcionament de l'Administració municipal dins les seves competències exclusives: policia judicial pel que fa a delictes contra la seguretat del trànsit i atestats per accidents de circulació, regulació i ordenació provisional del trànsit, vetllar pel compliment de les ordenances municipals, regulació d'activitats a la via pública, control de l’execució de llicències i, en general, garantia del bon desenvolupament de l'activitat diària a la ciutat, tot orientant les actuacions al servei de la població.
La Policia Local comparteix funcions en tasques de seguretat ciutadana amb les policies estatal i autonòmica.

 

Protecció civil:

Protecció Civil és un servei de caire municipal universal dintre de l'organigrama de la Policia Local. Es coordina amb la Generalitat i els grups operatius de bombers, policia, sanitaris i voluntaris.

El servei de Protecció Civil integra i desenvolupa totes les funcions relacionades amb la prevenció, protecció i atenció a la ciutadania del municipi en casos d'emergència o situacions que ho requereixin.

 

SIRE Sistema de Reeducació Social:

Es tracta d'un dels serveis que ofereix la policia local. Aquest sistema es va posar en marxa per tal de conscienciar els joves menors de 18 anys, sobre els perjudicis dels actes vandàlics i incívics, amb col·laboració amb el departament de reeinserció social.
Aquest servei és per conscienciar els joves dels seus actes vandàlics, fent-los arranjar els mobiliari que malmeten o fent sessions de conscienciació al carrer sobre els efectes de barrejar l'alcohol i el cotxe, conduir temeràriament, no obeir els senyals de trànsit o els límits de velocitat.

 

Sol·licitud i renovació del DNI:

La policia local tramita les sol·licituds de tramitació de DNI que gestiona la Policia Nacional en el mateix municipi a l'equipament municipal de l'edifici MiD segons el calendari concertat amb el servei. Policia Local de PalafollsNúmero de visites
14271
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43