Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/07/2024 | 17:55 h
previsio
 
 
20/07/2024 | 17:55 h

Promoció econòmica, Comerç i Consum


Silvana Ballbè i González


Tècnic/a de la regidoria


Sílvia GonzálezDilluns a divendres de 9 h a 14 h
Cal demanar hora prèviament

Prèvia cita, es realitzarà assessorament. Cal contactar directament per reservar hora.937620043 ext 209plf.promoeco@palafolls.cat 

Línies bàsiques d'actuació

La regidoria de Promoció Econòmica atén les necessitats de les persones i les empreses de la nostra població. Les persones interessades en muntar el seu propi negoci compten amb el servei d'autoempresa on se'ls informarà i orientarà sobre totes les ajudes existents actualment, avantatges que donen les institucions públiques per tal de poder establir-te pel teu compte.

Els empresaris de la zona, també trobaran a l'àrea de promoció econòmica un lloc on informar-se sobre tots els temes rellevants per a emprenedors i comerciants com les ajudes existents, el calendari comercial d'enguany o altres.Calendari laboral: 

Per a la seva consulta, l'àrea publica a principis d'anys el calendari laboral en el qual s'especifiquen segons les lleis vigents els festius d'obligat tancament per al teixit comercial, el període de rebaixes, les festivitats locals anuals, etc.

 

Autoempresa: 

És el nom que rep el servei de Punt d'Informació i Orientació a nous Emprenedors que es dóna des de l'Àrea de Promoció Econòmica. Aquest servei s'ofereix als emprenedors del municipi i conta d'assessorament, informació, orientació i ajut a totes aquelles persones que vulguin crear una empresa.

 

Suport al teixit empresarial i/o comercial: 

  • Informació general relativa al teixit empresarial.
  • Informació i/o orientació en matèria de la legislació aplicable al teixit empresarial.
  • Formació contínua per treballadors en actiu.
  • Assessorament laboral
  • Informació i cerca sobre ajuts i subvencions per al foment del teixit empresarial.
  • Assistència tècnica en aspectes empresarials en general, etc.
  • Organització de fires i esdeveniments.

Mercat de venda no sedentària:

Palafolls celebra cada dissabte al matí a la Plaça Valls d'Ax el seu mercat de venda no sedentària. Es tracta d'un mercat de petit format i especialitzat en productes de la terra i de primera necessitat.Punt d'InformacióNúmero de visites
15352
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43