Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Preinscripció Escola Música i Dansa
previsio
 
 
24/05/2018 | 17:45 h
Inici >

Benvolgut/da,

 

De l'14 al 25 de maig de 2018 es pot formalitzar la preinscripció de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls per al curs 2018-2019. Per fer-ho has de complimentar degudament tots els camps d'aquest formulari.

 

Per qualsevol dubte o aclaració estem a la vostra disposició a través de l'adreça electrònica plf.coordinacioemmid@palafolls.cat o al telèfon 937620611 / 667182296 Sara [Coordinació centre]. 

 

Salutacions,

 

Sara Lozano

Coordinació Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls


  • Disciplines de dansa

  • Llenguatge musical
    Imports

  • Instruments [Només es poden seleccionar d'1 a 3 instruments]

  • Agrupacions instrumentals / vocals

  • * Camps obligatoris

Avís sobre la protecció de dades personals


L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals de l’Ajuntament de Palafolls.

L’Ajuntament de Palafolls utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona