Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/01/2022 | 17:15 h
Formulari Empodera't
previsio
 
 
24/01/2022 | 17:15 h
Inici >

Benvolguda, 

 

El present formulari ha estat habilitat per tal que puguis inscriure't de manera telemàtica al Taller "Empodera't" de l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament. El taller es farà els dimecres 3-10-17-24- 31 d'octubre i 7-14-21 de novembre de 2018 al MiD en horari de 9 a 12h.

 

Gràcies per utilitzar aquest servei, 


  • He llegit i accepto les condicions legals
  • * Camps obligatoris

Avís: Les inscripcions estan limiatdes a la participació de 25 inscrites. En cas d'haver-hi més inscripcions que places ofertades es comunicarà a les darreres persones inscrites que es troben en llista d'espera. 

El formulari es tancarà un cop s'omplin les places disponibles i la respectiva llista d'espera. 


Avís sobre la protecció de dades personals


L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals de l’Ajuntament de Palafolls.

L’Ajuntament de Palafolls utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043