Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/08/2020 | 00:43 h
Formulari inscripció xerrada Eficiència Energètica
previsio
 
 
05/08/2020 | 00:43 h
Inici >

Benvolgut/da, 

 

Aquest formulari és per tal formalitzar la inscripció per poder assistir a la xerrada «La ineficiència energètica: com reduir la factura energètica fins a un 60% sense fer cap inversió» organitzada el 6 d'abril a les 10 h a l'edifici MiD (Fòrum Palatiolo, s/n). És un acte obert a autònoms, negocis i empreses de Palafolls.

 


  •  He llegit i accepto les condicions legals
  • * Camps obligatoris

Aquest formulari té com a objectiu saber el nombre de persones que assistiran a la xerrada proposada per tal d'adequar l'espai i conèixer l'aforament a l'activitat. 


Avís sobre la protecció de dades personals


L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals de l’Ajuntament de Palafolls.

L’Ajuntament de Palafolls utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043