Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
16/01/2021 | 19:39 h
Formulari Inscripció a les jornades d' e-licitació
previsio
 
 
16/01/2021 | 19:39 h
Inici >

Amb la recent entrada en vigor de la nova Llei 9/2017, de contractes del sector públic, s’inicia un nou període on la contractació amb el sector públic s’haurà de fer via electrònica. Des de l’Ajuntament de Palafolls s’impartiran unes sessions informatives gratuïtes perquè qualsevol que pugui estar interessat en contractar amb l’Ajuntament conegui el funcionament del portal de licitació electrònica, que serà l’eina imprescindible per poder accedir a les futures licitacions que es puguin convocar. En aquest sentit, s’emplaça a les persones interessades per al proper 20 de juliol de 2018 a les 10:30 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament (Plaça Major, 11)..


  •  He llegit i accepto les condicions legals
  • * Camps obligatoris

Un cop degudament complimentat aquest formulari, rebreu un correu electrònic amb el vostre número d'inscripció, i amb les dades obtingudes. En cas que hi hagi algun canvi en les dates, hora o emplaçament del del curs se us informaria a l'adreça de correu electrònica facilitada.


Avís sobre la protecció de dades personals


L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals de l’Ajuntament de Palafolls.

L’Ajuntament de Palafolls utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043