Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
23/10/2020 | 14:06 h
ReciclaPLF
previsio
 
 
23/10/2020 | 14:06 h
Inici >

 

 

 

 A Palafolls, Fem Tria!


 

La generació de residus és un  gran problema mundial. La situació del planeta ens obliga a reciclar més i millor. Actualment Palafolls recicla el 34.7% de les seves deixalles i en 2 anys, per normativa, hem d’arribar al 50% per evitar sancions que encareixin el servei. Volem reciclar millor, fent una recollida més neta, eficient i eficaç.

Augmentarem el reciclatge posant més contenidors selectius arreu. Així reciclar ja no serà un sacrifici. Si reciclem més, no caldrà tants contenidors de rebuig,  pel que m’hi haurà menys.

Es crearan 50 ILLES COMPLETES DE RECICLATGE on hi trobareu els 5 contenidors bàsics; Rebuig, Orgànica, Vidre, Envasos i el de Paper i Cartró. Això són uns 250 contenidors de recollida de residus.

 

El desplegament del nou sistema es farà per fases, per garantir el seu correcte funcionament. Sant Lluís serà per on es començarà a desplegar.

 

Per augmentar el reciclatge augmentem el número de contenidors arreu del municipi. Així reciclar deixarà de ser un sacrifici per ser un hàbit. Si reciclem més, no caldrà tants contenidors de rebuig, així que augmenten els contenidors de reciclatge i es redueixen els contenidors grisos.Es crearan una cinquantena d’ILLES DE RECICLATGE en punts estratègics d’arreu del poble per tenir-ne una sempre a prop i on hi trobareu sempre els 5 contenidors bàsics; Rebuig, Orgànica, Vidre, Envasos i el de Paper i Cartró. Això són uns 250 contenidors de recollida d’escombraries.

 

 

Palafolls reciclatge.PNG

 

 

 

 

          Contacte Reciclatge Palafolls

          Mail: residus@palafolls.cat

          Telf:  937620043

 

 

 

 

              fem tria png.png

 

 

VIDREEESSA.PNG

 

REBUIGSSAS.PNG

 

PEPRRRR.PNG

 

 ENVASOSOS.PNG

 

ORGANIASCAS.PNG

 

altressssgt.PNG

 

illes.PNG

 

DUBTESSASD.PNG

Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043