Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/11/2019 | 02:42 h
VOLUNTARIS - Marxa Solidària per la MArató de TV3
previsio
 
 
20/11/2019 | 02:42 h
Inici >

Amb el desig de crear un esdeveniment solidari de “poble” us presentem la Marxa Solidària de Palafolls en benefici de La Marató de TV3 que tindrà lloc el proper 14 de desembre.

L’any passat l’escola Mas Prats va iniciar aquest proposta amb una alt grau i de participació i amb un gran èxit d’organització.

Enguany, amb el treball conjunt de tots els centres educatius, l'escola Mas Prats, Les Ferreries i l’INS Font del Ferro, així com entitats, teixit comercial i empresarial i voluntaris, es vol donar un pas més en un acte que ha de deixar palès la capacitat solidària i de participació de Palafolls.

Per tot plegat, com a pares, mares, aficionats a l’esport, gent solidària i compromesa, us volem demanar la vostra col·laboració i implicació en la celebració de la Marxa del proper 14 de desembre i en benefici de La Marató de TV3.  

Esperem comptar amb vosaltres!

 

FORMALITZA LA TEVA INSCRIPCIÓ COMPLIMENTANT ELS SEGÜENTS CAMPS! 


  • M'inscric com a voluntari i representant del sector de:
    Imports  • VULL FER-ME VOLUNTARI DE LA MARXA DE PALAFOLLS PER LA MARATÓ DE TV3 *
    Imports

  •  He llegit i accepto les condicions legals
  • * Camps obligatoris

Avís sobre la protecció de dades personals


L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals de l’Ajuntament de Palafolls.

L’Ajuntament de Palafolls utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043