Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
01/12/2022 | 07:03 h
Formulari d'inscripció per comerços al directori
previsio
 
 
01/12/2022 | 07:03 h
Inici >

Benvolgut, benvolguda,

 

Promoció Econòmica i Comunicació treballen en un Directori de Comerç, El directori preveu prendre forma a mitjans de primavera, i ser així una eina que promocioni el comerç local i de proximitat a Palafolls.

 

Si ets propietari d'un comerç a Palafolls i vols que aparegui al directori de comerç del municipi pots completar el formulari que trobaràs a continuació.

 

En cas de qualsevol dubt o consulta podeu adreçar-vos a gonzalezpsl@palafolls.cat.


  • Possibilitat de venda online *

  • He llegit i accepto les condicions legals
  • * Camps obligatoris

Avís sobre la protecció de dades personals


L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals de l’Ajuntament de Palafolls.

L’Ajuntament de Palafolls utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043