Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
26/01/2022 | 22:35 h
previsio
 
 
26/01/2022 | 22:35 h

Promoció econòmica i consum


Aleix Freixa Ferrer


Tècnic de la regidoria


Sílvia GonzálezDilluns a divendres de 9 h a 14 h
Cal demanar hora prèviament

Prèvia cita, es realitzarà assessorament a emprenedors/res. Cal contactar directament per reservar hora.937620043 ext 253gonzalezpsl@palafolls.cat
VEURE INFORMACIÓ PER A COMERÇOS

 

VEURE INFORMACIÓ PER A CONSUMIDORSLínies bàsiques d'actuació

La regidoria de Promoció Econòmica atén les necessitats de les persones i les empreses de la nostra població. Les persones interessades en muntar el seu propi negoci compten amb el servei d´autoempresa on se'ls informarà i orientarà sobre totes les ajudes existents actualment, avantatges que donen les institucions públiques per tal de poder establir-te pel teu compte.

Els empresaris de la zona, també trobaran a l'àrea de promoció econòmica un lloc on informar-se sobre tots els temes rellevants per a emprenedors i comerciants com les ajudes existents, el calendari comercial d'enguany o altres. 

 Calendari laboral: 

Per a la seva consulta, l'àrea publica a principis d'anys el calendari laboral en el qual s'especifiquen segons les lleis vigents els festius d'obligat tancament per al teixit comercial, el període de rebaixes, les festivitats locals anuals, etc. 

 

Fires d'artesania, objectes de segona mà o temàtiques:

Conjuntament amb l'àrea de Cultura i l'Associació de Comerciants i Empresaris s'organitzen anualment fins a vuit fires amb el desig de promoure el comerç del municipi i el fet ciutadà. Actualment se celebren les amb tres edicions anuals la fira d'artesania i la fira d'intercanvi i oportunitats Palafolls Totcanvi i amb una edició anual La Plaça: la fira medieval de Palafolls i La nit d'oracles: fira de Sant Joan de Palafolls. Les dates de celebració es poden consultar a l'edició mensual de l'Agenda d'Activitats mensual. 

 

Autoempresa: 

És el nom que rep el servei de Punt d'Informació i Orientació a nous Emprenedors que es dóna des de l'Àrea de Promoció Econòmica. Aquest servei s'ofereix als emprenedors del municipi i conta d'assessorament, informació, orientació i ajut a totes aquelles persones que vulguin crear una empresa.

 

 

Suport al teixit empresarial i/o comercial: 

  • Informació general relativa al teixit empresarial.
  • Informació i/o orientació en matèria de la legislació aplicable al teixit empresarial.
  • Formació contínua per treballadors en actiu.
  • Assessorament laboral i gestió d'ofertes de treball, preselecció de candidats.
  • Informació i cerca sobre ajuts i subvencions per al foment del teixit empresarial.
  • Assistència tècnica en aspectes empresarials en general, etc.

 

Emprenedoria: 

Aquest servei s'adreça a les persones que desitgen posar un negoci propi al municipi. Els tècnics de l'àrea ofereixen informació sobre el teixit empresarial local del sector que és objecte del possible negoci, així com també donen suport en la consulta de la legislació vigent aplicable, etc. 

 

Mercat de venda no sedentària: 

Palafolls celebra cada dissabte al matí a la Plaça Valls d'Ax el seu mercat de venda no sedentària. Es tracta d'un mercat de petit format i especialitzat en productes de la terra i de primera necessitat. 

 Punt d'informacióNúmero de visites
10698
  • ISO_9001_RGB2.png
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043