Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
15/06/2021 | 02:20 h
Adreces i telèfons
previsio
 
 
15/06/2021 | 02:20 h

Escola les Ferreries


L'Escola Les Ferreries és un dels dos centres públics d'educació infantil i primària de Palafolls. Actualment som una escola de dues línies amb algun grup triplicat i amb més de 500 alumnes matriculats. S'imparteixen tots els nivells de segon cicle d'educació Infantil (P-3, P-4 i P-5 ) i tots els nivells d'educació primària.
La nostra escola és pública, democràtica i no confessional. No obstant això, la llei dóna el dret a rebre classes de religió.
L'horari del centre per als alumnes de primària és de 9 a 12:30h del matí i de 15 a 16:30h de la tarda.
Donem importància a la puntualitat. Per això les portes de l'escola es tanquen a les 9:05 i a les 15:05, no permetent-se l'entrada de cap alumne que no porti justificant seriós (visita al metge, DNI...).
La llengua d'ensenyament és el català. A partir de primer de primària es comencen les classes de llengua castellana segons la normativa vigent. La llengua estrangera que s'imparteix és l'anglès, a partir dels 4 anys. L' AMPA ofereix activitats extraescolars cada curs i també ho fan l'Ajuntament i altres entitats. L'escola disposa de servei de menjador amb cuina pròpia.
Què s'hi pot trobar?
- Aules de grup: En aquests moments disposem de 20 tutories o aules de grup. En elles simparteixen la majoria d'àrees i és un espai propi del grup assignat. Les aules disposen de pissarres digitals o de projectors de vídeo.
- Aules d'Informàtica:Les dues aules d'informàtica disposen d'ordinadors connectats en xarxa. Les aules disposen també d'ordinadors en xarxa, wifi o cablejades.
- Sala de Psicomotricitat: La sala de psicomotricitat està destinada a les activitats psicomotrius de l'etapa d'educació infantil.
- Gimnàs: Es tracta d'un espai equipat perfectament per a les activitats d'educació física i amb vestidors i dutxes per a l'alumnat.
- Aules de petit grup: Són petites aules que es fan servir per a activitats diverses com reforços, desdoblament de grups, etc.
- Aules d'educació especial i aula d'audició i llenguatge.
- Sala de mestres: És un espai dedicat als mestres que serveix com a punt de trobada, lloc de reunions, consulta de materials educatius i de publicacions, lloc per impartir cursos i seminaris, etc.
- Sala d'audiovisuals on també es fan classes de música.
- Menjador.
- Patis i zones d'esbarjo: L'escola té una pista poliesportiva i un pati de sorra per a primària. A infantil disposen de dues zones de pati, també de sorra.


 


Centra els elements al mapa

Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043