Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
27/11/2021 | 18:37 h
previsio
 
 
27/11/2021 | 18:37 h
Centra els elements al mapa

Casal del jubilat i pensionistes


En aquest equipament municipal s'hi tronben localitzats dos serveis diferenciats:

 

Instal·lacions del centre de jubilats i pensionistes i bar:

Part de l'equipament obert en horari de tarda (14:30 a 19:00h) destinat a realitzar activitats d'oci per a la gent gran del municipi gestionat per una junta escollida en assemblea.

Hi ha també servei de bar amb preus assequibles, terrassa i sala polivalent.

 

Servei de respir: 

El Servei de Respir de l’Ajuntament de Palafolls es troba situat compartint espai amb el Casal d’Avis. En el primer pis d’aquest edifici és s'hi troben situades les instal·lacions d’aquest centre.

L’equipament disposa en l’actualitat d’ascensor i accés adaptat per a les persones amb mobilitat reduïda, una sala polivalent on es realitzen activitats variades que poden anar des de gimnàstica adaptada, tallers de memòria, manualitats… aquesta sala fa a la vegada de saleta d’estar i espai de menjador. El centre disposa de dos banys, un d’adaptat amb dutxa geriàtrica, un despatx, i un magatzem. Pel que fa als espais compartits, els usuaris del servei de Respir utilitzen per a totes les activitats que ho requereixen tant les dues sales del Casal d’Avis com la terrassa que dóna al parc de Joaquim Ruyra.

Actualment, s’estan realitzant una ampliació de les instal·lacions. Aquesta ampliació, també a la primera planta del mateix edifici, permetrà disposar d’una gran sala polivalent polivalent, un menjador, una office o cuina, despatxos, nous banys adaptats i més amplis i un nou accès.

 

 


  • Adreça: Plaça Joaquim Ruyra s/n
  • Telèfon: 937620766
  • Horari: Servei respir: Dilluns a divendres de 9 a 13h i de 15 a 17h
    Instal·lacions del centre de jubilats i pensionistes: de dilluns a divendres de 14.30h a 19h. També obert caps de setmana matí i tarda
    Bar: Obert tots els dies matí, tarda i vespre

Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043