Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
23/01/2022 | 13:35 h
previsio
 
 
23/01/2022 | 13:35 h

Eduquem en família


En el marc de la col·laboració entre de l'Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona i l'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament s'organitzen anualment un conjunt de recursos amb el suport dels centres educatius del municipi  tant a fora com a dintre de les aules per tal de promocionar la implicació familiar en l’educació dels seus fills i filles. 

Es tracta de xerrrades, debats i cursos formatius, la finalitat dels quals es donar eines i respondre a dubtes tant en el procés d'orientació en les transicions educatives dels nostres fills i filles com en les relacions socials o amb l'entorn del nen i nena. 

A càrrec de formadors especialitzats, aquesta línia d'acció posa de relleu la importància de l'assessorament i la informació adreçada als pares per un correcte denvolupament dels nens i nenes coma futurs ciutadans locals i globals. 

 Obert a tothom.Cal omplenar el formulari per garantir l'aforament màxim i mínim.Segons el recursÀrea d'EnsenyamentEidifici municipal MiD - Escola de Música i Dansa937620043plf.ensenyament@palafolls.catNúmero de visites
347

Tràmits relacionats

Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043