Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Serveis
previsio
 
 
21/05/2018 | 20:58 h

Agenda d'Activitats mensual


Cada mes surt l'edició de l'Agenda d'Activitats del municipi amb el desig d'informar de tots els actes organitzats en el municipi. Amb un tiratge de 4.000 exemplars, en totes les edicions s'hi donen cabuda l'organització d'activitats de caràcter cultural, lúdic, educatiu i festiu que s'organitzen tant des de les diferents àrees de l'Ajuntament com des de les entitats amb seu al municipi. 

Mensulament s'hi solen trobar des de propostes de concerts musicals a caminades familiars, sortides excursionistes, fires temàtiques, trobades geganteres o de puntaires, etc. 

A banda de les activitats relacionades segons el dia de celebració, l'agenda també inclou informació actualitzada dels serveis de l'Ajuntament que estan subjectes a unes dates d'inscripció o sol·licitud. En són un exemple la relació de les dates de preinscripció del Casal d'Estiu o la Llar d'Infants Municipal Palafollets o la sol·licitud d'ajuts socials, etc.

El sistema de repartiment de l'agenda al municipi combina el buzoneig a les llars amb la distribució als equipaments municipals i als comerços del poble. A tots els ciutadans del municipiEn cas de voler sol·licitar la publicació d'algun contingut s'ha de sol·licitar a través del formulari adjuntTelemàticament les 24 hCultura i entitatsEdifici MiD - plaça Fòrum Palatiolo, s/n937620611937652211cultura@palafolls.catEdifici MiDNúmero de visites
2027
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona