Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
14/10/2019 | 21:39 h
Serveis
previsio
 
 
14/10/2019 | 21:39 h

Biblioteca Enric Miralles


La Biblioteca de Palafolls, obra pòstuma de l’arquitecte català Enric Miralles. Mig enfonsada entre els arbres, la coberta comença un diàleg amb les muntanyes al voltant. 

La biblioteca és un servei municipal públic i gratuït dirigit a tota la població. Forma part de la Xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona.
L'accés a la biblioteca és lliure. Només cal el carnet de la biblioteca per a fer ús dels seus serveis.
Els més petits han de venir acompanyats per un adult.

La missió de la biblioteca és garantir l’accés a la informació, la cultura i al coneixement mitjançant els recursos humans, tecnològics i dels fons documental que disposa.

 

Hi podem trobar els següents serveis:

 

Punt d'intercanvi de llibres: 

Només s´accepten exemplars en bon estat, i aquests s´han de lliurar al personal de la biblioteca. Els documents del punt d´intercanvi són a disposició de qualsevol persona interessada. Aquest intercanvi no comporta cap transacció econòmica. El personal de la biblioteca s´encarregarà del manteniment d'aquest espai.

 

Wi-Fi (xarxa sense fils):

Més de 100 biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la província de Barcelona disposen actualment de xarxa de connexió a internet sense fils, xarxa Wi-Fi.
La xarxa sense fils Wi-Fi (Wireless Fidelity), que transmet les dades a través d´ones electromagnètiques sense necessitat de cables, té per objectiu augmentar els punts d´accés públics gratuïts a internet i descongestionar l'actual servei públic ofert per la biblioteca.
L'usuari es podrà connectar a internet des de qualsevol dels seus dispositius mòbils (ordinador portàtil, agenda personal digital (PDA), telèfon mòbil de 3a generació...)
Per fer ús del servei és necessari que l´usuari tingui una targeta de xarxa correctament configurada i que disposi del carnet de la biblioteca ja que el seu número i DNI serviran com a validació per entrar a la xarxa. Més informació www.diba.cat.

 

Altres serveis: 

Préstec Interbibliotecari

Racó de pares

Exposicions. Consulta les exposicions vigents a l'Agenda d'Activitats mensual del municipi.Obert a tothomA la pròpia bibliotecaHivern:
Dilluns: de 16 a 20.30
Dimarts: de 16 a 20.30
Dimecres: de 16 a 20.30
Dijous: de 10 a 14 i de 16 a 20.30
Divendres: de 16 a 20.30
Dissabte: de 10 a 14
Diumenge: Tancat

Estiu:
Del 24 de juny al 24 de setembre (de Sant Joan a la Mercè).
De dilluns a divendres de 16 a 21 hores
Dijous de 10 a 14 i de 16 a 21 hores
Dissabtes tancadaLa Diputació de BarcelonaParc de les Esplanes s/n937657908b.palafolls.em@diba.catBiblioteca de Palafolls Enric MirallesNúmero de visites
2061
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043