Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
24/01/2019 | 11:32 h
Serveis
previsio
 
 
24/01/2019 | 11:32 h

Fires d'artesania, objectes de segona mà o temàtiques


Anualment, l'Associació de Comerciants i Empresaris organitza amb el suport de les àrees de Promoció Econòmica i de Cultura i Entitats fins a vuit fires de diferent tarannà. El resultat és un calendari firal que presenta tres fires d'artesania organitzades els mesos de novembre, maig i setembre de cada any; fires d'oportunitats i de segona mà i intercanvi de caràcter mensual i que reben el nom de Palafolls Totcanvi i dos fires anuals de caràcter temàtiques, La Plaça: fira medieval de Palafolls i La nit d'oracles: fira de Sant Joan. L'any 2015 es va afegir amb èxit i la implicació del sector agrícola del municipi la Fira de la Pagesia el mes de novembre. Atès la bona rebuda de la proposta s'aposta per donar-li una periodicitat anual. 

Aquest servei de promoció del municipi i del teixit comercial esdevé un reclam per a la promoció del consum al municipi i del fet ciutadà atès el gran nombre de ciutadans palafollencs i de municipis propers que s'hi donen cita. 

 Al públic en general interessat en fer un tomb en els mecats de venda no sedentària. Als firaires d'arreu interessats en participar-hiEls firaires interessats han de fer arribar el formulari adjunt al tràmit degudament complimentatLes 24 h del dia telemàticamentAssociació de Comerciants i Empresaris de Palafolls (ACEP)Carrer Francesc Macià 193 762 08 55info@acepalafolls.comhttp://www.acepalafolls.com/Punt d'informacióNúmero de visites
2840
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043