Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
Serveis
previsio
 
 
21/02/2018 | 18:28 h

Carpeta de salut del ciutadà


Què és la Carpeta Personal de Salut?:

És un espai virtual, personal i intransferible, en un entorn tecnològic segur, on el Departament de Salut posarà a disposició de cada un dels habitants de Palafolls les dades referents a la seva salut que siguin mes rellevants, amb la finalitat de complir amb la idea que la informació mèdica és propietat del ciutadà i que aquest l´ha de tenir, en tot moment, a l´abast.

Per tal d'accedir a aquest servei, cal ser estar empadronat a Palafolls i cal validar-se amb la plataforma mitjançant l' IDCAT, del que som entitat de registre o DNI Digital i la tarja sanitària de CATSALUT.

 

Objectius:
Afavorir la participació i la coresponsabilitat dels ciutadans en la prevenció i cura de la pròpia salut. Esdevenir un espai on els ciutadans interactuïn en línia, mitjançant el seu ordinador o altres dispositius mòbils, amb el Departament de Salut, els seus organismes i les entitats proveïdores (hospitals, centres d’atenció primària, etc.).
Ser un projecte en contínua evolució per a l’adopció de millores que posin a l’abast de la ciutadania informacions i funcionalitats per tenir cura de la seva salut.

 

Beneficis:
- Accés de manera senzilla, intuïtiva, segura i confidencial a la informació personal de salut, tot garantint els drets de la ciutadania.
- Disposició de la informació clínica personal, ordenada i classificada en un espai digital sense la necessitat d’haver de guardar informes i documents a casa.
- Accessibilitat a la informació des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, mitjançant una pàgina web.
- Possibilitat que el pacient pugui facilitar aquesta informació a altres professionals sanitaris que hagin de prestar-li assistència.
- Realització de tràmits digitals amb el sistema de salut.

 

Què hi trobaré:
La carpeta personal de salut conté la informació generada durant els actes assistencials que hagin tingut lloc en algun dels centres que formen part del Sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT). Aquesta informació ha de ser publicada pels centres a la Carpeta per tal que els pacients la puguin visualitzar i consultar.
Entre la informació i els serveis als quals els ciutadans poden accedir a través de la carpeta cal destacar:
- Les dades de salut més rellevants publicades pels centres proveïdors d'atenció sanitària i contingudes a la història clínica compartida a Catalunya.
- El pla de medicació vigent de la recepta electrònica.
- Les vacunes administrades.
- Els diagnòstics.
- Els  informes clínics (urgències, ingressos, atenció ambulatòria).
- Els resultats de les proves i les exploracions complementàries generades en l'atenció mèdica.

 

Què necessita per accedir a les seves dades?

 

Pot accedir mitjançant DNIe o certificat idCat. Si no en té pot aconseguir-los a les seves respectives webs oficials: 

Dni

A més, si vol renovar el seu DNI pot demanar hora de dilluns a divendres de 12-14h al telèfon 937657600 ho ha les Dependencies de la Policia Local de Palafolls dins el mateix horariCarrer Major núm 1 08389 – Palafolls.O be al telèfon genèric de donar hora a altres poblacions 902247364

Idcat

 Si el que vol és obtenir un certificat idCAT, podrà fer-ho  a l´Ajuntament de Palafolls els de 9h a 14h.

 

 Gent empadronada a Palafolls, o que te el metge a Palafolls.No cal sol·licitar-lo, simplement s'ha d'accedir amb el certificat digital per via telemàtica.365 dies de l'any.Departament de Salut de la Generalitat de CatalunyaNúmero de visites
845
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona