Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/04/2024 | 15:13 h
previsio
 
 
18/04/2024 | 15:13 h

Oberta la convocatòria del Concurs de Música Jove de Palafolls MOSCA 2019

14 de juny de 2019


El termini per presentar-se acaba el proper 21 de juny.


Des de l'Àrea de Joventut es torna a fer una crida als grups joves perquè concorrin al concurs MOSCA. L'objectiu del Concurs de Música Jove de Palafolls és el de promocionar la creació musical entre la població i donar a conèixer grups de música adreçada al públic jove. Per saber com i què cal fer es poden consultar les bases adjuntes a aquesta notícia. 

Després del període d'inscripcions, el 26 de juny hi haurà la selecció dels grups finalistes que tocaran en un concert organitzat al local jove de Can Batlle. La següent data de tot plegat serà el 5 de juliol on s'escolliran els tres grups que tocaran a la Festa Major a l'escenari jove de l'ALTERFESTA. 

I com funcionen les votacions en tot aquest procés? Hi haurà tres tipus de votacions: la votació personal presencial de cada persona que assiteix al concert; la votació personal on·line a través de les xarxes socials del local jove de Can Batlle i la votació de l'organització que decidirà el tercer grup guanyador. I què es valora? Doncs des de l'originalitat, la qualitat, la interpretació, etc. 

El premi del MOSCA al tres grups guanyadors és l'actuació a la Festa Major a l'escenari jove de l'ALTERFESTA per la que rebran un import econòmic de 300 euros. 

 

Tota la informació a les bases adjuntes. 

 



Número de visites
1638
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43