Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
11/05/2024 | 05:35 h
previsio
 
 
11/05/2024 | 05:35 h

«La Nau» d'entitats comptarà amb un reglament d'ús i funcionament intern un cop s'aprovi l'avantprojecte que es pot consultar i fer aportacions fins a la seva aprovació definitiva el 4 de gener de 2018

5 de desembre de 2017


Qui ho vulgui ja pot consultar l'avantprojecte del reglament d'ús i de funcionament intern de la Casa d'entitats de Palafolls coneguda com «La Nau». L'objectiu bàsic de la normativa publicada és aconseguir que els usuaris i usuàries s'impliquin en el seu funcionament i vigilin pel seu estat de conservació. A més, amb ell es pretén fixar les condicions per a la utilització de les estructures i recursos de l'equipament.

El reglament descriu breument els espais alhora que determina les activitats que s'hi podran realitzar. Atesa la polivalència de l'equipament, l'avantprojecte permet donar cabuda des de reunions internes d'entitats a xerrades informatives, cursos o exposicions, etc.

Igualment l'avantprojecte determina la normativa pel que fa als horaris d'obertura i tancament i descriu la metodologia per sol·licitar l'espai.

Les participacions i/o al·legacions a l'avantprojecte s'han de presentar per registre d'entrada a l'Ajuntament o a través del tràmit «Instància genèrica» del web municipal www.palafolls.cat amb certificat o DNI digital.

 

 

 

 



Número de visites
2462
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43