Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/03/2024 | 14:20 h
previsio
 
 
28/03/2024 | 14:20 h

La sala d'exposicions municipal de l'edifici MiD confecciona calendari artístics per aquest 2018

22 de gener de 2018


L'any 2018 es presenta per la sala d'exposicions municipal de l'Edifici MiD com un any en el qual es vol tornar a apostar amb força per la promoció de la cultura i l'art en totes les seves vessants. D'ençà de la seva inauguració la sala ha donat cabuda a propostes artístiques de formats dispars, tant de ciutadans del mateix municipi inquiets a nivell cultural i artístic com d'arreu del món. 

Així han estat objecte d'exposició a la sala MiD des de l'escultura entallada de l'alemany Ralf Kenne o el pintor català Josep Torrebella, alhora que ha aixoplugat iniciatives didàctiques de conscienciació envers la violència de gènere o exposicions històriques del Club Deportivo de Palafolls. També ha estat objecte d'exposició a la sala MiD, els resultats artístics dels tallers de pintura del Casal de la Dona o el Casal d'Avis o les propostes fotogràfiques d'artistes locals com Artur Serra. 

Per tot plegat, actualment la sala cerca una planificació artística multidisciplinar oberta a propostes culturals innovadores donant cabuda a propostes tant fotogràfiques, com pictòriques, audiovisuals o del món de l'escultura i els oficis. 
Els interessats en sol·licitar l'espai expositiu del MiD només cal que omplenin degudament el formulari de sol·licitud a través del següent enllaç https://www.palafolls.cat/…/exposicions-i-conferencies-al-m… …



Número de visites
1665
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43