Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
12/08/2020 | 23:42 h
Notícies
previsio
 
 
12/08/2020 | 23:42 h

L’Ajuntament aprofita l’estiu per millorar les instal·lacions dels centres d’educació infantil i primària

9 d'agost de 2019


Durant els mesos de juliol i agost es concentren les execucions d’obra que no es poden dur a terme durant el curs escolar


Una de les competències amb les que compta l’Ajuntament a nivell d’Ensenyament és el manteniment dels equipaments d’educació infantil i primària de la nostra població. Durant l’any es fan tasques de manteniment per part del bidell de cada equipament i per part de la Brigada municipal,  però és durant el període estival quan es concentren gran part de les intervencions que requereixen obra o per les quals són necessàries disposar d’un entorn segur.

Aquest mes de juliol i agost les diferents escoles estan sent objecte de millora. Entre altres accions destaca: l’adequació de partí d’infantil de l’escola Mas Prats, les reordenació de diferents dependències de l’escola Les Ferreries o properament la reforma de les dependències de la cuina de l’escola Mas Prats, entre altres.

 

Paral·lelament, el centre educatiu municipal de la Llar d’Infants Palafollets també està aprofitant la menor afluència d’infants durant aquests mesos per fer tasques de netejar, redistribució, així com adequar determinats espais als usos dels infants i a les línies pedagògiques que es volen començar a aplicar a partir del proper curs escolar 2019-2020.

 Número de visites
364
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043