Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
12/08/2020 | 23:01 h
Notícies
previsio
 
 
12/08/2020 | 23:01 h

Arrenquen els tallers d'emprenedoria per a joves estudiants del Maresme

30 de setembre de 2019


Promoció Econòmica vol fomentar l'autoocupació com una alternativa de sortida professional, i que els joves estudiants tinguin els recursos i coneixements necessaris per adaptar-se a un entorn professional molt canviant


L'Àrea de Promoció Econòmica ja ha encetat els Tallers d'Emprenedoria per a joves estudiants del Maresme, que es duen a terme a l'Institut Font del Ferro de Palafolls. Enguany se celebra la desena edició d'aquesta iniciativa que any rere any assoleix un èxit notable.

La voluntat d'aquests tallers és la d'aconseguir que els joves estudiants puguin descobrir les seves capacitats i es motivin a cercar les seves aptituds emprenedores. Des de l'ajuntament es pretén facilitar eines i recursos a aquest sector per crear el seu propi negoci i sensibilitzar-los que vivim en un món molt canviant i alhora generador de noves oportunitats i que, en aquest sentit, l'autoocupació és una alternativa de sortida professional.

Divendres va tenir lloc el primer taller, el de 'Generació d'Idees', que va ser realitzat per alumnes de primer de batxillerat, amb una durada de dues hores. El 29 d'octubre se celebrarà el de 'Passes a seguir per a crear la teva empresa', i el 15 de novembre el de 'Tic i Xarxes Socials'. Els tallers es fan amb el suport del Consell Comarcal del Maresme.



Número de visites
193
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043