Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
18/01/2020 | 23:42 h
Notícies
previsio
 
 
18/01/2020 | 23:42 h

On he de votar diumenge? Guia per a les eleccions generals del 10 de novembre

6 de novembre de 2019


La principal novetat de les eleccions, a Palafolls, és la nova ubicació dels centres de votacióAmb motiu de les eleccions generals del proper diumenge dia 10 de novembre, l’ajuntament de Palafolls ha introduït una sèrie de canvis, que es van anunciar fa unes setmanes i que afecten la ubicació dels centres de votació de les seccions 1 (Palafolls centre) i 2 - 4 (Santa Maria, Mas Carbó i disseminats) que fins ara votaven al centre escolar les Ferreries.

 

A partir d'ara, on he de votar si sóc del Centre, Santa Maria o Disseminats?

 

Per tant, els electors de la secció 1, votaran al MiD (escola de música i dansa) i els de la secció 2 i 4 al teatre municipal. També s’ha reservat una zona d’aparcament per a les persones amb mobilitat reduïda que consta assenyalada a l’indicat plànol.

 

10N Plànol col·legis

 

La resta del municipi mantindrà els centres de votació habituals

 

Pel que fa a la secció 3, que comprèn bàsicament el barri de Sant Lluís, el centre de votació serà, com sempre, El Forroll. La secció 5, que inclou Sant Genís, Ciutat Jardí i Mas Reixac), també mantindrà el centre de votació al Local Social de Sant Genís.

 

10N Col·legis electorals seccions

 

La OAC es traslladarà al MiD durant la votació 

 

Les persones que vulguin informació respecte als centres de votació, cens electoral, padró d’habitants o qualsevol altre dubte relacionat amb les eleccions, es podran adreçar a l’OAC en horari d’atenció al públic (dilluns a divendres de 9 a 14h) o bé trucar al telèfon de l’Ajuntament (937620043).

 

Així mateix, el dia de les eleccions hi haurà personal de l’OAC a l’entrada del MiD per atendre els dubtes o consultes dels veïns, així com per consultar el cens o presentar qualsevol reclamació en cas de trobar-se amb algun impediment per exercir el seu dret de vot.

 Número de visites
511
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043