Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
04/07/2020 | 07:40 h
Notícies
previsio
 
 
04/07/2020 | 07:40 h

L'Ajuntament i la Corporació de Salut acorden redactar un conveni que millori les instal·lacions i els serveis del CAP Palafolls

29 de novembre de 2019


La Corporació normalitzarà el servei de ginecologia


Aquest dimecres al matí, l'alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, la regidora de Salut, Sònia González, i el secretari de l'ajuntament, han mantingut una reunió amb diversos responsables de la Corporació de Salut Maresme i La Selva per posar al dia la situació del Centre d'Atenció Primària de Palafolls.

 

Entre els temes a tractar hi havia dues qüestions que generen especial preocupació al consistori com és l'estat de les instal·lacions del CAP, i els serveis que s'hi donen. En aquest sentit, la reunió va servir per posar les bases per redactar un conveni que millori aquests aspectes.

 

La Corporació normalitzarà el servei de ginecologia

 

La intenció de la Corporació és que el servei de ginecologia, que depèn d'aquest òrgan, es normalitzi a finals del primer trimestre. D'altra banda, no existeix cap decisió estructural ni cap intenció a curt termini per canviar res. La dotació de llevadores s'ha mantingut i se segueix apostant en aquest servei.



Número de visites
337
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043