Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
12/08/2020 | 22:09 h
Notícies
previsio
 
 
12/08/2020 | 22:09 h

La Comissió de Reis prepara una Cavalcada amb realitat augmentada

30 de desembre de 2019


Els palafollencs que vulguin gaudir de l’experiència des de la tecnologia, s’hauran de descarregar dues aplicacions compatibles per Android i Apple, i a finals de setmana es donaran les indicacions per fer-les servir


L’esperat 5 de gener s’acosta. Això vol dir que els Reis d’Orient ja són a prop i Palafolls fa moltes setmanes que es prepara per rebre’ls. Ja fa uns mesos que la Comissió de Reis es va activar, com cada any, per cercar complicitats i col·laboració entre els veïns i enllestir totes les carrosses i la resta de preparatius necessaris perquè la desfilada de Ses Majestats sigui tot un èxit. Enguany però, hi haurà una novetat molt destacada: la cavalcada contindrà una experiència amb realitat augmentada.

 

Què cal tenir en compte per viure l’experiència 2.0?

 

Totes les famílies que vulguin fer una passa més enllà i viure la Cavalcada amb realitat augmentada, s’hauran de descarregar dues aplicacions, durant els dies previs: Roar (Android, Apple), i CoSpaces Edu (Android, Apple). És indispensable descarregar-se-les totes dues per poder participar i donar-lis els permissos d'accés a la càmera i a les carpetes, als que demanen accedir un cop s'instal·len. Des de la Comissió de Reis es recomana que es faci una descàrrega per família, i en el moment de l’activitat que es comparteixi el dispositiu entre la família. També s'aconsella que el dispositiu que es triï sigui el més dotat tècnicament, ja que les aplicacions necessiten d'una certa capacitat i compatibilitat en els dispositius per funcionar correctament.

 

Les instruccions, a través d’un vídeo que es publicarà a les xarxes al llarg de la setmana

 

Les indicacions per fer anar les aplicacions i gaudir plenament de l’experiència amb realitat augmentada diumenge dia 5, es donaran a través d’un vídeo que s’ha estat enregistrant durant aquests dies per la Comissió de Reis de Palafolls. L’enregistrament es publicarà a les xarxes socials del municipi passat el Cap d’Any i abans del cap de setmana.

 

Quan es podrà realitzar l’experiència?

 

Diumenge, quan la Cavalcada de Reis aparqui les carrosses a l’ajuntament, després de la desfilada i es realitzin tots els discursos començarà l’experiència, que coincidirà amb el moment en el qual hi haurà l’entrega de cartes dels nens als Reis.

 

La desfilada d’enguany, un mar de sorpreses que es guarden amb pany i forrellat

 

Pel que fa a la desfilada en sí, enguany s’ha realitzat un treball molt meticulós i artesanal que sorprendrà a la ciutadania, en comparació amb edicions anteriors de la Cavalcada de Reis. Gràcies a una bona implicació de la ciutadania en resposta a la crida que es va fer fa uns mesos per reactivar la comissió, i l’augment de la recaptació econòmica degut a la millora en l'organització de la Festa dels 80s, el resultat final que podran gaudir els nens diumenge serà ben palpable, malgrat que els detalls es guarden en el més absolut secretisme.Número de visites
1232
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043