Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
01/12/2022 | 09:19 h
previsio
 
 
01/12/2022 | 09:19 h

L'Ajuntament i el CE Safir Team acorden ajornar la Trail Senyor del Castell a causa de l'activació del Pla d'actuació PROCICAT

11 de març de 2020


La reserva de plaça es mantindrà per a la futura celebració de la cursa, i no es retornarà l’import de la inscripció, si bé la organització intentarà facilitar el canvi de dorsal en cas que algun inscrit no pogués anar el dia en que finalment es celebri


El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) ha comunicat avui l’activació en fase d’alerta del Pla d’actuació PROCICAT per a emergències associades a malalties transmisibles de potencial alt risc com a conseqüència dels nous casos de coronavirus CoVid-19, que preveu les següents mesures i que entren en vigor demà dijous 12 de març, amb una vigència de 15 dies revisable segons l'evolució:

 

✅ Els esdeveniments esportius es faran a porta tancada, sense públic. Se n'exceptuen les activitats esportives de menors, que hi podran anar amb els familiars acompanyants.

 

✅ Se suspendran les activitats col·lectives superiors a 1.000 persones en espais oberts o en tancats.

 

✅ De les activitats (esportives, culturals, de lleure, religioses...) de menys de 1.000 persones, en espais oberts o tancats, sols se'n podrà ocupar com a màxim una tercera part de l'aforament, i la gent distribuïda mantenint la distància de seguretat.

 

En conseqüència, l’entitat esportiva CE Safir Team i l’Ajuntament de Palafolls han acordat en una reunió d’urgència posposar la Trail senyor del Castell 2020 del pròxim diumenge 15 de març, fins que es pugui garantir la salut dels participants.

 

La reserva de plaça es mantindrà per a la futura celebració de la cursa, i no es retornarà l’import de la inscripció, si bé la organització intentarà facilitar el canvi de dorsal en cas que algun inscrit no pogués anar el dia en que finalment es celebri, sense cap cost addicional.

 

Tant l’Ajuntament com l’organització de la cursa lamenten haver de prendre aquestes mesures. Des del consistori s’és plenament conscient de tot l’esforç que hi ha darrera la organització d’un esdeveniment com aquest, així com la il·lusió de tots els participants per prendre’n part.Número de visites
591
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043