Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
09/12/2022 | 00:53 h
previsio
 
 
09/12/2022 | 00:53 h

Comunicat de l’Ajuntament de Palafolls d’actualització de mesures que entren en vigor a partir de dissabte 14, a les 00h

13 de març de 2020


L’Ajuntament resta pendent de les afectacions concretes que es derivin de l’aplicació de l’Estat d’Alarma


D’acord amb les accions preventives que s’estan adoptant a Catalunya per contenir el coronavirus (Sars-Cov-2) decretades des del Govern de la Generalitat de Catalunya que entraran en vigor a partir de les 00h del dissabte, 14 de març de 2020; a més de la recomanació de confinament a tot Catalunya pronunciada aquest vespre pel Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Palafolls vol traslladar a la població les següents informacions, que són una addenda a la llista de mesures que es van prendre via Decret d’Alcaldia d’aquest ajuntament, durant la jornada d’ahir dijous.

 

En l'àmbit dels establiments i de les activitats esportives, d'oci i comercials:

 

-Totes les instal·lacions esportives, gimnasos, clubs esportius tant de titularitat pública com privada restaran tancades.

 

-El Teatre de Palafolls i qualsevol establiment, d'oci, de lleure, recreatiu i de joc que existeixi al municipi romandran tancats. En aquest sentit també, queda suspesa tota classe d'activitats d'espectacles públics i activitats, en espais tancats altres que els acabats d'esmentar, i en espais oberts.

 

-També es tancaran tots els bars, cafeteries, restaurants i altres establiments de restauració llevat d'aquells que estiguin integrats en un establiment hoteler o en centres sanitaris o socials residencials.

 

-Es tancarà qualsevol centre comercial, incloent les galeries comercials dels municipis del voltant, a excepció d'aquells establiments dedicats exclusivament a la venda de productes de consum habitual (alimentació, neteja i higiene) i d'aquelles àrees dels centres comercials amb la mateixa activitat.

 

Les mesures preventives en tot aquest àmbit, tindran reconeguda la causa de força major.

 

En l'àmbit dels serveis socials:

 

-Es permet als proveïdors públics i privats del sistema català de serveis socials l'adaptació de les condicions funcionals per fer front a les contingències que es produeixin arran de l'emergència sanitària provocada per la COVID-19, de forma que es garanteixin les necessitats dels usuaris amb la diligència que exigeix la naturalesa del servei.

 

En l'àmbit dels serveis funeraris:

 

-La suspensió de les activitats de vetlla de persones mortes per la COVID-19 en instal·lacions públiques i privades.

 

L’ajuntament trasllada, en darrer terme, un missatge de calma a la població palafollenca, ja que no hi ha cap cas confirmat de contagi a Palafolls. En qualsevol cas, el telèfon 061 s'ha convertit en gratuït per atendre les consultes sobre el virus. En cas de símptomes, cal trucar-hi.

 

També recomana que se segueixen prenent totes les mesures de prevenció i d’higiene possibles, seguint tots els consells que arriben des del Departament de Salut de la Generalitat i que es poden trobar detallades a l’espai web que ha habilitat el consistori palafollenc al web municipal.

 Número de visites
756
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043