Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:04 h
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:04 h

COMUNICAT: L’Ajuntament de Palafolls detalla el tancament de tots els parcs del municipi

14 de març de 2020


El consistori demana de forma expressa que no es vagi a les places i jardins, i tancar l’accés als parcs infantils i algunes places per evitar-hi l’accés, fins a nou avís


En una nova actualització de les mesures preventives complementàries enfront a la prevenció i control de la infecció pel SARS-CoV-2, el coronavirus, el consistori palafollenc ha decretat les següents mesures que han entrat en vigor aquest dissabte, 14 de març, a partir de les 00h. Aquestes es mantindran mentre durin les circumstàncies que les facin necessàries, amb una previsió inicial de 15 dies, i estaran subjectes a actualització a mesura que es vagin donant noves instruccions per part de les autoritats sanitàries o les administracions competents.

 

El sotsinspector-cap de la Policia Local de Palafolls, com a comandament operatiu d’intervenció i grup local d’ordre serà el màxim responsable i el coordinador del dispositiu policial necessari per donar compliment a les mesures adoptades, així com col·laborar per a l’efectiu compliment d’aquelles adoptades per la Resolució de la Generalitat.

 

Així, a la vista de l’excepcionalitat de la situació, l’Ajuntament de Palafolls ha decidit concretar l’afectació d’aquestes noves mesures, així com preveure’n alguna de nova, incloent la recomanació expressa que no es vagi a les places i jardins i, en aquest sentit, els parcs infantils i algunes places seran precintades per evitar-hi l’accés, fins a nou avís:

 

Tancaments:

 

CENTRE-FERRERIES

Parc Joaquim Ruyra

Plaça de Poppi

Plaça de les feixetes dels Leon

Plaça del país de Sepharad

Plaça Fòrum Palatiolo

Plaça Vall d’Ax

Pista Esportiva Exterior Palauet

Skate Parc

 

SANTA MARIA

Parc de la Moncloa

Parc de les Esplanes

Plaça Mas Tit

Parc del Pla de la Sorra

 

SANT LLUÍS

Plaça Joan Huix

Plaça Avinguda Ítaca

Plaça de la Constitució

La Figuerassa

Parc Mas Estornell - Turons de Can Jordà

 

SANT GENÍS – CIUTAT JARDÍ

Zona esportiva Cim Miralles

 

MAS REIXAC

Parc de Mas Reixac

 

Mesures generals adoptades:

- Transport públic: un terç de la seva capacitat i increment de desinfecció

- Tancaments i suspensions en l’àmbit d’oci  o esportiu, cultural, festiu, parcs d'atraccions i temàtics i qualsevol altre d'oci o de lleure.

- Tancament restauració: bars, cafeteries, restaurants i altres establiments de restauració. Excepte en establiment hoteler, centre sanitari o social residencial.

- Tancament de centres comercials, incloent grans superfícies i galeries, excepte els establiments dedicats exclusivament a la venda d’alimentació, neteja i higiene. 

- Caça i pesca o Prohibició de batudes de caça i caça col·lectiva.

- Serveis socials o Tancament dels centres i serveis de la xarxa socials pública  i suspensió de les activitats en els centres ocupacionals, excepte els que requereixin continuïtat de l'atenció.

- Suspensió de vetlla de persones mortes per COVID-19 



Número de visites
1072
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043