Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
01/12/2022 | 09:31 h
previsio
 
 
01/12/2022 | 09:31 h

BAN d'Alcaldia amb recomanacions i advertencies a l'hora de sortir a comprar

25 de març de 2020


El BAN anuncia la limitació d'una compra cada tres dies en botigues d'alimentació i grans superfícies comercials, exceptuant fleques.


Atesa la necesitat d'evitar la propagació del virus Sars-Cov-2, es van adoptar diverses mesures pel que fa a la circulació per la via pública autoritzada per l'adquisició d'aliments, productes farmacèutis i de primera necessitat. Cal tenir present què, a fi de minimitzar el perill de contagi, el consistori recomana limitar les sortides al mínim imprescindible per adquirir els productes, optimitzar el viatge al màxim possible i seguir les restricions per tal de minimitzar el contacte físic i evitar el contagi.

Per a garantir la seguretat de tots els ciutadans que acudeixen a realitzar les seves compres habituals alcaldía ha emès un BAN on anuncia la limitació d'un màxim d'una compra cada tres dies en botigues d'alimentació i grans superficies comercials, exceptuant fleques. Tanmateix, aquests establiments posaran en coneixement de la policia local la manca d'aquesta instrucció.

 

L'incompliment d'aquestes mesures suposa un greu perill d'exposició pròpia i d'altres usuaris dels comerços, és per això que l'incompliment pot comportar sancions o ser objecte de denúncia per part dels agents de l'autoritat del municipi.Número de visites
1649
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043