Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:28 h
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:28 h

Els sobreeiximents disminueixien en el primer dia de l'aplicació de restriccions en l'horari d'abocament de residus

26 de març de 2020


El Govern agraeix a tota la ciutadania la seva col·laboració en aquests moments de crisi sanitària i recorda la necessitat de racionalitzar les sortides a l'hora d'anar a llençar la brossa.


Aquesta nit han entrat en vigor les restriccions d'horari en el lliurament de residus. L'horari ha quedat fixat finalment en la franja que va de 20h a 8h del matí del dia següent. Aquesta mesura, que ja coincideix amb l'horari habitual d'abocament de residus, i que està establert així en molts ajuntaments, ha tingut una primera nit d'aplicació força satisfactòria.

 

La Policia Local ha informat l'ajuntament aquest matí que durant la nit no s'han registrat queixes, ni tampoc aglomeracions de persones en cap àrea de contenidors. El cos policial també ha notat una reducció en el sobreeiximent de les illes de contenidors, excepte en algun cas concret, la qual cosa indica que la ciutadania s'ha corresponsabilitzat amb la situació i ha actuat amb sensibilitat. Des del consistori es recorda que és important racionalitzar, en la mesura del possible, els abocaments de residus, i evitar sortir cada dia.

 

El Govern agraeix a tota la ciutadania la seva col·laboració i implicació en aquests moments de crisi sanitària. Només així és possible donar efectivitat a les mesures que s'estan aplicant en tots els àmbits perquè Palafolls estigui el més protegit possible del virus.Número de visites
755
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043