Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:08 h
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:08 h

Un terç dels Palafollencs ja tenen mascareta

17 d'abril de 2020


Tot i que les primeres previsions apuntaven enllestir el repartiment en poc més d'una setmana, la tasca està sent molt més elaborada pel fet que es verifica la recollida en mà


Les mascaretes confeccionades per les cosidores voluntàries ja han començat a arribar a les llars de Palafolls. Tot i que les primeres previsions apuntaven a enllestir el repartiment en menys temps, el consistori necessitarà alguns dies addicionals per arribar a totes les llars.

Un repartiment minuciós

La necessitat de verificar que totes les persones puguin comptar amb la seva mascareta ha produït un repartiment més lent però més efectiu, que permet tenir un control sobre les unitats entregades. D'aquesta forma, la tasca de repartiment inicialment prevista s'està convertint en un treball molt més minuciós que s'està duent a terme entre diversos treballadors municipals i algun membre de govern.

On han arribat?

Els organitzadors calculen que les mascaretes han arribat ja a un terç dels palafollencs, tot i això encara queda una gran part per abastar. Fins ara s'ha pogut oferir cobertura a un 60% de la zona centre, un 60% del barri de Sta. Maria, un 60% del barri de St. Lluís i tot Mas Reixach.

Es preveu que durant aquest cap de setmana comenci un nou repartiment de forma disseminada i s'iniciï l'entrega també a la zona de Mas Carbó. Tanmateix, a mesura que es vagin completant les zones, més persones s'afegiran al grup que reparteix per Sant Genís i Ciutat Jardí.

Absència al domicili

En cas d'absència al domicili la brigada de repartiment deixarà un paper a la bústia. Aquest indicarà un número telefònic al qual caldrà trucar per aconseguir la mascareta, ja que mai quedarà dipositada a la bústia.

La rebuda de la iniciativa

La iniciativa
 està sent molt ben rebuda pels veïns a causa de la manca general de material de protecció, però també es fa necessari demanar paciència respecte a la distribució. Un cop mes, el consistori vol agrair l'acollida de la iniciativa i la tasca de tots els voluntaris i voluntàries que l'han fet possible.Número de visites
773
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043