Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
17/01/2021 | 14:59 h
Notícies
previsio
 
 
17/01/2021 | 14:59 h

Dóna vida al comerç de proximitat

20 d'abril de 2020


L'Ajuntament s'adhereix a la plataforma SlowShopping.cat, una eina proporcionada per la FAGEM per estimular el comerç local


A conseqüència de la pandèmia, els petits negocis i comerços de proximitat estan patint grans afectacions pel que fa a la seva activitat econòmica. És per això que l'Ajuntament de Palafolls s'ha volgut sumar a la iniciativa de la FAGEM (Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme), que pretén estimular un patró d'economia circular per revifar l'activitat dels petits comerços municipals, que són els grans afectats en l'àmbit comercial i econòmic per aquesta crisi sanitària.

SlowShopping.cat

La FAGEM posa a disposició de les empreses de la comarca del Maresme un espai dintre de la plataforma SlowShopping.cat amb l'objectiu de fer arribar les compres de proximitat a les llars dels clients que actualment es troben confinats a casa.

Aquesta campanya, engegada per la FAGEM, busca recolzar el comerç local en temps de confinament i de paràlisi general de l'economia. Per fer-ho acosta el comerç de proximitatal públic fent ús d'un valor afegit per tal d'estimular els clients i transmetre un missatge de confiança i excel·lència en el servei de les botigues municipals.

Funcionament de la plataforma

Des del portal SlowShopping.cat els usuaris podran seleccionar el seu barri o localitat. Un cop realitzat aquest pas, apareixerà un desplegable amb les diferents categories de comerç. Al seleccionar la categoria apareixeran les dades de contacte de l'establiment per realitzar les compres necessàries. Un cop fet el tràmit, el client rebrà la comanda a casa amb les màximes garanties de seguretat i qualitat.

Com inscriure's?

Si ets un comerç o servei del municipi i estàs interessat a anunciar-te sense cost a la plataforma, contacta amb:

Àrea de promoció econòmica: gonzalezpsl@palafolls.cat

FAGEM: fagem@fagem.org

Crida ciutadana

El consistori, conscient del gran valor que del comerç de proximitat, fa una crida a la ciutadania per tal de fer costat als petits negocis més que mai, que no només estimulen l'economia circular i el territori, sinó que també doten el nostre municipi de majors comoditats i un servei d'alta qualitat per tots els veïns.Número de visites
584
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043