Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:01 h
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:01 h

Deduccions en els rebuts de l'aigua

8 de maig de 2020


L'Agència Catalana de l'Aigua aplicarà de forma automàtica i universal una reducció dels gravàmens del cànon de l'aigua en els mesos d'abril i maig.


L'ACA anuncia una sèrie de mesures extraordinàries per tal de pal·liar els efectes de la crisi sanitària. Entre elles, amplia el cànon social a tots els trams de la factura per usuaris domèstics que ja gaudeixen d'una tarifa social, aplicant el gravamen de 0 euros en tots els trams de consum.

 

Tanmateix, redueix el 50% del cànon de l'aigua a usuaris domèstics que no gaudeixin de tarifa social així com a usuaris industrials i d'activitats econòmiques.

 

En el cas dels descomptes per a usuaris domèstics seran aplicats de forma automàtica a les factures amb lectures d'abril i maig mentre per autònoms i pimes, serà necessari contactar amb Sorea per tal de sol·licitar l'ajornament de pagaments especials.

 

En aquest cas, cal adreçar-se a Sorea per tal de demanar aplaçaments en els pagaments especials. Hi ha diverses maneres de fer-ho: o bé descarregant-se les sol·licituds mitjançant el web de Sorea o demanar més informació al telèfon d'atenció personalitzada (93 247 98 70).

 

Des de Sorea s’informa d’algunes de les indicacions a tenir en compte. En el cas dels usuaris domèstics l’empresa aplicarà automàticament aquesta revisió dels preus a les factures amb lectures d’entre abril i maig, sense que els usuaris hagin de fer cap gestió. Les bonificacions van per data de consum i no de factura.

 

Pel que fa als autònoms i les Pimes, els interessats han de posar-se en contacte amb Sorea per tal de demanar ajornaments de pagaments especials. Ho poden fer a través del web on hi ha la sol·licitud, o bé trucant al (93 247 98 70).

 

Per a més informació, Sorea posa a disposició aquests dos enllaços:

Per a famílies

Per a autònomsNúmero de visites
1225
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043