Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/01/2023 | 08:58 h
previsio
 
 
28/01/2023 | 08:58 h

Acaba el segon repartiment de mascaretes a tot el municipi

8 de maig de 2020


Tant Protecció Civil, voluntaris i les persones que han estat a les carpes han conclòs una setmana d'activitat frenètica


Aquest migdia el cos de Protecció Civil de Palafolls ha anunciat que la part del repartiment itinerant que mancava a Ciutat Jardí ja s'ha completat de manera satisfactòria. Amb això, durant aquests dies s'ha fet un repartiment carrer a carrer també a Sant Genís, Mas Carbó i Mas Reixach.

 

El repartiment itinerant en aquestes zones de Palafolls s'ha completat gràcies a dues carpes situades a la Plaça de la Pau del Centre (al costat de l'Spar), i també a la Plaça de la Fassola (al barri de Sant Lluís). Cal agrair profundament la tasca del voluntariat del municipi que hi ha participat, i també el sentit cívic de les persones que s'hi han adreçat en comptagotes i seguint totes les mesures de seguretat per adquirir una segona mascareta.

 

Per a totes aquelles persones que no hagin pogut aconseguir mascaretes en aquesta segona onada, o aquelles que tinguin alguna necessitat en aquest sentit, es poden adreçar al telèfon de l'Ajuntament on se les atendrà (937620043).

 

Durant aquests dies també s'han fet repartiments de barrets sanitaris elaborats per les cosidores de Palafolls a diverses residències tant del municipi com d'altres pobles del voltant. La tasca dels voluntaris i, en especial, de l'equip de cosidores, és un dels baluards d'aquest municipi en aquests moments de crisi sanitària.Número de visites
600
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043