Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
22/10/2020 | 03:35 h
Notícies
previsio
 
 
22/10/2020 | 03:35 h

L'Ajuntament de Palafolls inicia el repartiment de mascaretes infantils

11 de maig de 2020


Els infants podran triar el motiu de la seva mascareta i si la prefereixen elaborada amb teixit tractat (hidròfug, lleuger i antibacterià) o de tipus 100% cotó amb filtres de 'feltre'.


L'Ajuntament de Palafolls i les cosidores voluntàries han estat treballant durant setmanes en l'elaboració d'unes mascaretes que poguessin garantir una major protecció als infants. Per fer-ho possible, l'Ajuntament de Palafolls i les empreses col·laboradores en el projecte, han estat treballant durant setmanes en l'elaboració d'uns prototips resistents i amb diferents característiques. L'objectiu, era poder proporcionar una mascareta lleugera però eficaç que facilités l'adaptació dels infants al seu ús sense produir molèsties durant el temps de joc.

Finalment s'han pogut elaborar dos tipus de mascaretes. Les primeres han estat confeccionades amb un teixit tractat per tal de fer-lo resistent i augmentar la protecció mitjançant un tractament hidròfug i antibacterià, que garanteix una major cobertura proporcionant confort als petits gràcies a una protecció lleugera i còmoda. Les segones, es tracten d'unes mascaretes elaborades amb materials d'alta qualitat, 100% cotó i que conté un filtre de feltre per tal d'augmentar el nivell de seguretat.

Pel que fa al repartiment de les mascaretes, es realitzarà de forma itinerant al llarg de tota la setmana i en diverses franges horàries per tal d'arribar a tots els usuaris.

Hora i lloc de repartiment

Dimarts matí: de 12:00h a 14:00h, es repartiran a la Plaça de La Pau (Centre)
Dimarts tarda: de 16:30h a 18:30h, es repartiran a la Plaça de La Fassola (Sant Lluís)

Dimecres matí: de 12:00h a 14:00h, es repartiran a la Plaça Major (Centre, Ajuntament)

Divendres matí: de 12:00h a 14:00h, es repartiran a la Plaça de La Fassola (Sant Lluís)
Divendres tarda: de 16:30h a 18:30h, es repartiran a la Plaça de La Pau (Centre)

*Com l'anterior vegada, el repartiment a les urbanitzacions es realitzarà de forma itinerant amb un sistema de megafonia que alertarà als usuaris de la presència del servei. Per tant, cada ciutadà haurà de sortir a buscar la mascareta quan es realitzi el requeriment (cal recordar que el repartiment no és a domicili).

Taula mascaretes infantils.png

Altres repartiments

Pel que fa als barrets mèdics que van ser decorats pels infants, aquest pròxim dijous dia 14 al matí, l'Ajuntament realitzarà una nova entrega a l'Hospital de Calella.Número de visites
1398
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043