Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
01/12/2022 | 09:05 h
previsio
 
 
01/12/2022 | 09:05 h

L'Ajuntament de Palafolls celebra el XIII Premi de Treballs de Recerca pel III Memorial Daniel López

20 de maig de 2020


El consistori atorgarà un total de sis premis en metàl·lic als alumnes guanyadors, que hauran de trobar-se cursant 2n de Batxillerat a l'Institut del municipi


El consistori publica les bases del XIII Premi de Treballs de Recerca pel III Memorial Daniel López. En elles s'estipulen les condicions i el funcionament del certamen, que té com a objectiu atorgar un premi als sis millors treballs de recerca elaborats per alumnes de 2n de batxillerat de l'Institut Municipal de Palafolls.

Com a novetat, aquest any s'han establert dues categories diferenciades. D'aquesta manera s'atorgaran tres premis en metàl·lic als millors treballs en l'àmbit social i tres més per a treballs d'àmbit científic.

Per participar en el concurs serà requisit indispensable cursar 2n de Batxillerat a l'Institut del municipi i presentar un treball individual o col·lectiu que correspongui al curs actual, 2019-2020.

La data límit per a presentar els treballs és el 9 de juny del 2020. Tanmateix, els interessats disposaran de tres dies hàbils per a solucionar defectes de forma o aportar la documentació requerida per l'Ajuntament, un cop se sol·liciti.

El treball haurà de ser original i presentar-se en PDF (o opcionalment en paper escrit). A mida DIN-A4 amb una enquadernació o sistema de lligat de folis que permeti la seva correcta manipulació. En cas de presentar-se en format paper només caldrà lliurar un original.

Els treballs també hauran d’anar acompanyats d’una síntesi explicativa d’una pàgina com a màxim, respectar el total anonimat i lliurar-se amb la documentació requerida a les bases.

En cas de dubtes caldrà adreçar-se a: plf.ensenyament@palafolls.catNúmero de visites
867
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043