Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
20/04/2021 | 06:39 h
Notícies
previsio
 
 
20/04/2021 | 06:39 h

Can Batlle presenta la 4a edició del concurs Mosca  

28 de maig de 2020


Una competició que té com a objectiu impulsar l'escena musical emergent i donar suport als músics del territori, tot oferint-los la possibilitat de mostrar el seu treball i compartir escenari amb artistes consolidats


El Local Jove Can Batlle ha posat de nou la maquinària en marxa per engegar la 4a edició del concurs Mosca, un certamen que té com a objectiu principal servir de plataforma per grups de música emergents, oferint-los la possibilitat de donar visibilitat al seu treball tot compartint escenari amb altres grups ja consolidats, sempre comptant amb la implicació i participació dels joves del poble en el procés participatiu de selecció a través del vot popular, però sense deixar de banda el criteri musical i tècnic.

 

Aquesta és la filosofia del concurs, que torna a veure la llum just després d'una etapa d'inactivitat musical, amb una cartellera totalment renovada que consolida el codi gràfic del certamen i una identitat visual que restarà permanent a partir d'ara.

 

Canvis en les dinàmiques per la COVID-19

 

Tot i la situació d'excepcionalitat d'enguany, es mantenen les previsions respecte al format escollit per a mostrar les propostes dels grups guanyadors. Això vol dir que si no hi ha canvis en els esdeveniments, es preveu que els grups puguin presentar les seves propostes en directe en una jornada musical que encara té la data per definir.

 

Destaca també el canvi d'ubicació dels concerts per acostar-los més al poble i oferir a l'esdeveniment la visibilitat que mereix, ja que és un dels concursos que proporciona millors condicions a les formacions participants.

 

D'aquests 7 grups en sortiran 3 finalistes, fruit del vot popular i del jurat. Cada un d'aquests tres seleccionats comptaran amb un espai per tocar durant l'alterfesta, compartint cartell amb bandes de primera línia. Tanmateix, seran retribuïts amb 300€ per a remunerar la participació al festival.

 

Bases del concurs

Per accedir a les bases amb tota la informació per concursar, cal descarregar el document annex a la columna dreta d'aquest article.

Des del consistori volem animar a tots els artistes a participar, així com a tots els joves a oferir la seva votació. Us desitgem molta sort!Número de visites
889
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043