Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
22/04/2021 | 05:56 h
Notícies
previsio
 
 
22/04/2021 | 05:56 h

Cultiva't, apuntat al Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Producció Agroecològica!

1 de juny de 2020


Arrenca amb força la campanya Cultiva’t, una proposta formativa que aposta per incorporar nou talent en el sector agrari de la Baixa Tordera.


Amb aquest programa, la Baixa Tordera fa un pas endavant per impulsar l’ocupació de qualitat entre les persones d’entre 16 i 50 anys, i facilitar la formació en un sector de futur i estratègic. Aquesta aposta es produeix en un moment de crisi, que ha posat de manifest més que mai la importància de la producció local d’aliments, per a poder garantir a la nostra ciutadania una alimentació de proximitat, sana, saludable i resilient davant possibles futures crisis climàtiques o sanitàries.

Cultiva’t ofereix a aquells qui desitgin fer un salt professional, un itinerari formatiu en producció agroecològica de 2.000 hores lectives distribuïdes en dos cursos acadèmics (1.617 hores en un centre educatiu 383 hores de pràctiques en un centre de treball). El cicle ofereix també la possibilitat de cursar la modalitat dual, amb  1.000 hores de pràctiques en empresa. ). El cicle s’imparteix a l’IES Ramón Turró i Darder de Malgrat de Mar, en ple cor de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera.

L'oferta formativa agrària de l'Institut Ramon Turró també inclou el PFI d'Auxiliar d'Activitats Agropecuàries.
 
Vols ser pagès, ramader, avicultor, apicultor, productor de llet, ous o planterista ecològic?
BUSCAN’S I T’INFORMAREM!
Pre-inscripcions: https://iesmalgrat.catNúmero de visites
541
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043