Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
05/08/2020 | 09:39 h
Notícies
previsio
 
 
05/08/2020 | 09:39 h

L’Ajuntament estrena el Parc Viari a la zona de les escoles

13 de juliol de 2020


La iniciativa busca pacificar i ordenar aquesta àrea escolar


Aquest divendres ha quedat enllestit el que serà el Parc Viari que s’ha situat al carrer Francesc Ferrer i Guàrdia, entre les escoles de Les Ferreries i Mas Prats. Aquesta és una iniciativa conjunta entre les àrees de Governació i Obres i Serveis.

 

Es tracta d’un circuit viari de 400 m2 per nens a l’aire lliure, que té com a objectiu que aquests adquireixin els coneixements necessaris pel que fa a l’educació viària i la mobilitat sostenible. El parc permetrà que les activitats pràctiques d’educació viària es desenvolupin al llarg de tot el curs escolar en aquest espai.

 

Segons ha explicat la regidora de Governació, Susanna Pla, “el parc viari és la primera de les accions que es durà a terme al campus de primària”. La també primera Tinent d’Alcalde ha assenyalat que s’està treballant en aquesta zona amb la finalitat “d’ordenar tot aquest espai”. La posada en funcionament d’aquest parc, que té un caràcter estable, contribuirà també a pacificar aquesta àrea escolar, fent-la molt més amable i segura, amb l’objectiu de prioritzar els vianants.Número de visites
199
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043