Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
02/10/2023 | 22:08 h
previsio
 
 
02/10/2023 | 22:08 h

L'Ajuntament de Palafolls reprèn la campanya 'Aparca l'incivisme!

7 d'agost de 2020


Es reactiva una acció que pretén facilitar la circulació i afavorir la seguretat al municipi, i que va quedar interrompuda a causa de l'aprovació de l'estat d'alarma


El passat mes de març l'àrea de Governació del consistori va encetar una campanya a través de xarxes i fulletons repartits per diversos punts sensibles del municipi. Malauradament, la situació de la pandèmia de la Covid-19 va obligar a posposar aquest tipus d'accions per a centrar tots els esforços en un objectiu comú, la lluita en vers l'avenç del virus.

 

La campanya, que porta com a títol 'Aparca l'incivisme! El teu gest fomenta la convivència veïnal i evita sancions innecessàries' té com a objectiu conscienciar la població de la importància d'adquirir uns bons hàbits d'estacionament per tal de facilitar la circulació tant de persones amb mobilitat reduïda com d'altres vehicles, contribuint a millorar els nivells de seguretat viaria del municipi.

 

Aquesta campanya té un clar missatge pedagògic i fa especial èmfasi en la prohibició d'estacionar, o parar en alguns dels casos, en zones com:

 

-Passos de vianants

-Espais reservats per minusvàlids

-Doble fila

-Zona de càrrega i descàrrega

-Interseccions i proximitats

-Carrils destinats a transport públic

-Altres zones no permeses

 

El consistori recorda que estacionar de forma indeguda pot comportar sancions amb un cost econòmic d'entre els 80€ i 200€, tal com queda reflectit a les Ordenances Fiscals.

 

Tanmateix, la campanya s'allargarà durant tot el mes d'Agost i serà visible tant a xarxes, on s'aniran penjant fotografies amb imprudències i comportaments cívics i temeraris cada dia, com també a través dels fulletons que s'aniran repartint a diversos establiments i a les zones del municipi més propenses a l'incivisme a l'hora d'aparcar.

 

Aparca l'incivisme!Número de visites
1267
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major, 11
08389 - Palafolls
Tel 93 762 00 43