Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
02/03/2021 | 06:35 h
Notícies
previsio
 
 
02/03/2021 | 06:35 h

L'Ajuntament valora positivament el retorn escolar i les mesures de reordenació dels accessos escolars

14 d'octubre de 2020


El retorn del curs escolar resulta un èxit gràcies a la reordenació dels accessos escolars, la col·laboració del món educatiu i la responsabilitat dels infants i les famílies de Palafolls


Avui fa un mes que a Palafolls es va iniciar el retorn escolar a les dues escoles (Mas Prats i Ferreries) així com a l'Institut Font del Ferro.

 

Davant l'excepcionalitat actual, i per tal de poder iniciar el curs escolar amb totes les mesures de seguretat, des de l'Ajuntament es va proposar una reordenació del trànsit als accessos de les escoles i institut durant les hores punta. Entre altres mesures, aquesta reordenació del trànsit, consistia en la creació de nous accessos, la pacificació de diversos punts de les zones escolars o l'increment de la seguretat i la distància social amb actuacions com ara la instal·lació de diverses barreres per tancar accessos.

 

En aquest sentit, cal remarcar que el consistori va treballar de la mà amb tots els centres educatius del poble teixint així una col·laboració essencial per garantir l’èxit del retorn escolar.

 

A un mes vista, des del govern municipal es fa una valoració positiva de la tornada a l'aula. Es considera que el retorn escolar s'ha pogut realitzar amb èxit, seguint totes les mesures sanitàries i amb un seguiment exhaustiu per part de la policia local del poble, que ha garantit el compliment de la reordenació del trànsit als accessos de les escoles i institut.


Finalment, tal com remarca la regidora d’Educació, Susanna Pla, “cal agrair també als infants i les famílies la responsabilitat individual que han demostrat, però també col·lectiva i social”, respectant així totes les mesures establertes i evitant qualsevol mena d’incident.

 Número de visites
208
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043