Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:10 h
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:10 h

Primera sessió formativa a entitats palafollenques

19 d'octubre de 2020


La primera sessió sobre com buscar fons de finançament és només el tret de sortida a d'altres per tal que entitats i teixit associatiu del municipi puguin seguir formant-se


Dissabte 17 d'octubre, es va realitzar la primera formació virtual, sobre com buscar fons de finançament, dirigida a entitats i teixit associatiu del municipi.

A la formació hi van participar fins a 8 persones representants de diverses entitats esportives, culturals, socials, veïnals, etcètera de Palafolls.

Els objectius principals de la sessió principalment eren conèixer la figura del captador de fons a les entitats, treballar estratègies per a la captació de fons i identificar noves fonts de finançament per a entitats.

Aquesta formació és només la primera sessió formativa que s'ha realitzat i properament se n'organitzaran més des de la regidoria d'Entitats, donant així continuïtat a les accions formatives per entitats. Segons la regidora d'Entitats, Helena Carles: "considerem important que les entitats participin en les sessions formatives que realitzem des del consistori, per donar eines a les diferents entitats de Palafolls per tal que puguin desenvolupar millor els seus objectius".Número de visites
502
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043