Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/01/2023 | 08:54 h
previsio
 
 
28/01/2023 | 08:54 h

Cens d'establiments de restauració amb recollida o servei a domicili a Palafolls

22 d'octubre de 2020


Davant les noves mesures sanitàries, que afecten al sector de la restauració i hosteleria, molts dels establiments de restauració de palafolls es reinventen i donen pas al servei a domicili o per recollir


Davant l'excepcionalitat actual, i després de l'aplicació de noves mesures sanitàries per part de la Generalitat de Catalunya que afecten al sector, la restauració palafollenca es reinventa i s'adapta a la situació.

 

En aquest sentit, molts bars i restaurants ofereixen servei tan a domicili com per recollir, donant així un servei més segur i a l'abast de tothom.

 

Des de la regidoria de Promoció Econòmica s'ha elaborat un cens d'establiments de Palafolls que donen aquests serveis perquè els ciutadans puguin conèixer tota la informació. El cens complet es pot consultar al document adjuntat.

 

El cens d'establiments de restauració amb servei a domicili i per recollir es manté obert i amb possibilitat de variar.* Si sou propietaris d'algun establiment de restauració i voleu aparèixer al cens o fer alguna modificació de dades, podeu escriure un correu a plf.promoeco@palafolls.catNúmero de visites
964
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043