Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:19 h
previsio
 
 
28/01/2023 | 09:19 h

Les entitats de Palafolls aprenen a elaborar un projecte propi

5 de novembre de 2020


La regidoria d'Entitats ha organitzat dues sessions de tallers per treballar en el desenvolupament d'un projecte propi, com aquest pot influir en el municipi i com poden finançar-ho, més enllà de les quotes o les subvencions municipals


La regidoria d'Entitats ha impulsat dos tallers que se celebraran els divendres vinents, 13 i 20 de novembre. La finalitat d'aquestes formacions és ajudar al teixit associatiu del poble a bastir el seu projecte propi, aprenent a potenciar l'impacte de l'activitat de l’entitat al municipi, i com aquesta dona resposta després als canvis de l'entorn.

 

Programa:

 

Sessió 1. El nostre projecte. Anàlisi del cicle del nostre projecte associatiu, la seva implementació, seguiment i avaluació.

Sessió 2. Reptes i oportunitats del nostre projecte associatiu: el treball en xarxa i les fonts pel seu finançament.

 

Objectius:

 

Com és el nostre projecte?, el podem millorar?
Com donem resposta als canvis de l'entorn?
Com potenciem l'impacte de la nostra activitat?
Com millorem el funcionament intern de la nostra entitat?
Com podem treballar en xarxa?
Com trobem fonts de finançament pel nostre projecte (subvencions)?

 

Cada sessió durarà una hora i mitja, i serà impartida telemàticament per l'expresident del Consell d'Associacions de Barcelona (2013-2016), Alfons Tiñena. Tiñena treballa des de fa trenta anys per a la millora de les organitzacions a través dels seus processos i els valors de les persones, des d’una visió holística de la seva diversitat. Ferm defensor de l’impacte social de l’associacionisme i de les entitats del tercer sector, imparteix ponències i col·labora en diversos àmbits organitzatius d’entitats i empreses, sent responsable de la definició i desplegament dels seus plans estratègics.

 

Com funcionaran les inscripcions?

 

Les entitats que es vulguin inscriure hauran de fer-ho a través del correu plf.entitats@palafolls.cat. Les places son limitades. Per a qualsevol dubte caldrà adreçar-se a aquesta adreça de correu electrònic, o bé resoldre'l a través d'una trucada a Entitats, a l'ajuntament.Número de visites
656
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043