Palafolls

Ajuntament de Palafolls
Ajuntament de Palafolls
previsio
 
 
27/01/2023 | 04:09 h
previsio
 
 
27/01/2023 | 04:09 h

L'Ajuntament de Palafolls fa una crida a la corresponsabilitat i la consciència

19 de novembre de 2020


Davant l'augment de casos al municipi, i la relaxació en activitats de socialització, abans i després d'horari escolar, des del consistori es demanar extremar precaucions


Davant la relaxació detectada en els últims dies, i l’increment de casos al municipi, des del consistori es fa una crida a la corresponsabilitat i la consciència.

 

Cal fer valdre la feina que estan realitzant docents i personal del món educatiu per tal de fer les escoles segueixin essent un lloc segur, i per garantir també el dret a l'educació. En aquest sentit l'esforç del sector està essent admirable, però cal que vagi acompanyat també de la tasca de les famílies fora les escoles.

 

L’Ajuntament ha agraït aquesta setmana la implicació activa i el seguiment de les mesures sanitàries, en una carta dirigida a pares i mares de les escoles. No obstant això s’ha detectat que les activitats de socialització, abans i després de l’horari escolar, s'estan convertint, també, en un focus potencial de contagi. Aquestes situacions, que acostumen a tenir lloc a parcs, places i fora les mateixes escoles aprofitant el moment de relaxació involuntària, fa que falli el compliment d'algunes de les mesures de seguretat. Tant quan anem a dur, com quan recollim els nostres fills a l'escola, hem de ser conscients que es tracta de dos dels moments de major risc.

 

En aquest sentit es fa una crida, més que mai, a evitar el contacte a nivell social i extremar les precaucions i les recomanacions (Mans-Distància-Mascareta) en totes aquestes situacions.

 

Tal com apunta la regidora Susanna Pla “el paper de la ciutadania és importantíssim per tal d'evitar haver de prendre mesures restrictives contundents per frenar els contagis, i no veure’ns obligats a tancar espais públics”.

 

Entre tots, fem de Palafolls un lloc més segur!

 

restriccions escolesNúmero de visites
468
Ajuntament de Palafolls
Amb la col·laboració de
Diputació de Barcelona
Plaça Major 11
08389 Palafolls
Tel 937620043